REHA ERDEM – Karaköy Mono

REHA ERDEM’İN MERAKLA BEKLENEN SON FİLMİ SENİ BULDUM YA! İLK KEZ VE SADECE MUBI’DE!

Sinemamızın auteur yönetmenlerinden Reha Erdem’in merakla beklenen yeni filmi SENİ BULDUM YA! 13 Mart’tan itibaren ilk kez ve sadece MUBI’de seyirciyle buluşuyor.

Reha Erdem’in yazıp yönettiği, yapımcılığını Ömer Atay ve Serra Ciliv’in üstlendiği, 2020 Nisan ayında, karantina altındaki İstanbul’da Zoom üzerinden çekilen kara komedi filmi SENİ BULDUM YA!, karantinayı fırsat bilen iki dolandırıcının ve ağlarına düşürdükleri insanların yaşadığı trajikomik olayları konu alıyor.

SENİ BULDUM YA!, evlere hapsolduğumuz bir dönemde, her türlü kısıtlamanın sanatsal yaratıcılığı ateşleyebileceğinin en güzel örneklerinden. Reha Erdem bir kez daha insanlığımıza ayna tutarken, unutmaya yüz tuttuğumuz şeyler olan umuda, dansa ve neşeye de bolca yer açıyor.

Oyunculara özel yazılmış roller

İnsanların maskesiz evden çıkamayacak hâle geldiği bir dünyada geçen ve masumun suçluya, suçlunun da masuma dönüştüğü film, Serkan Keskin, Nihal Yalçın, Bülent Emin Yarar, Ezgi Mola, Taner Birsel, Tilbe Saran, Esra Bezen Bilgin, Tansu Biçer ve Ecem Uzun’u ilk kez aynı projede bir araya getiriyor. SENİ BULDUM YA! seyircisi, oyuncuları özel olarak kendileri için yazılmış rollerde, kendi evlerinde izleme fırsatı yakalayacak.

SENİ BULDUM YA!, 13 Mart 2021 tarihinden itibaren sadece MUBI‘de izlenebilir.