Bu Cuma Vizyonda Yer Alacak Filmler Belli Oldu – Karaköy Mono

Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Cinemaximum, sinemaseverleri 12 Ağustos Cuma günüvizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Laal Singh Chaddha, Masal Şatosu: Gizemli Misafir, Korku Evi (Behind You), Ma-Şer, Sıradaki Şarkı (Press Play), Aşk ve Savaş ve Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Cinemaximum, her zaman olduğu gibi bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor.Aksiyondan drama, fantastikten gerilime ve korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverler farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Laal Singh Chaddha, Masal Şatosu: Gizemli Misafir, Korku Evi (Behind You), Ma-Şer, Sıradaki Şarkı (Press Play), Aşk ve Savaş ve Sinir Krizinin Eşiğindeki Kadınlar filmlerinin vizyona gireceği 12 Ağustos Cuma günününvizyon programı ve detayları cinemaximum.com.tr üzerinden takip edilebiliyor.

12 Ağustos Cuma günüvizyonununöne çıkanları

  • AdvaitChandan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Laal Singh Chaddha, Bollywood sinemasının sevilen oyuncuları Aamir Khan ve Kareena Kapoor Khan’ı bir araya getiriyor. ForrestGump filmini Hindistan’ın modern tarihinin ve kültürünün gözünden yeniden anlatan film, hayatın birçok zorluğunun üstesinden gelen bir adam olan Laal Singh Chadda’nın sevgisini, masumiyetini ve kaderini konu alıyor.
  • Ailece izlenebilecek keyifli bir fantastik öyküye sahip Masal Şatosu: Gizemli Misafir,Burak Kuka’nın yönetmenliğinde vizyona giriyor. Film, büyük bir parti hazırlığında olan Neşe ve arkadaşlarının bir hata sonucu hafızası silinen, masal diyarından gelen bir prensle tanışmalarıyla dahil oldukları eğlenceli serüveni anlatıyor.
  • Addy Miller, Elizabeth Birkner, Jan Broberg, Philip Brodie ve Aimee-LynnChadwick’ten oluşan oyuncu kadrosuna sahip Korku Evi (BehindYou),izleyicileri 86 dakikalık bir korku tüneline davet ediyor. Film, geçmişte ailesini rahatsız eden kötülüklerin serbest kalmasına neden olan iki kız kardeşin hikâyesini konu ediyor.
  • Korku filmi tutkunlarının ilgisini çekecek Ma-Şer, izleyicileri 90 dakikalık korku dolu bir maceraya çıkartıyor. Üniversite öğrencisi olan Hande, sosyal antropoloji konularından biri olan “büyü” meselesi üzerine tez yazmaya karar verir ancak işler planladığı gibi gitmez. Hande ve arkadaşları kendilerini korku dolu olaylar silsilesinin içerisinde bulur.
  • Bir Film’in yapımcılığınıüstlendiği Sıradaki Şarkı (Press Play),85 dakikalık romantik bir aşk hikayesini konu ediniyor. Film, ölümcül bir kazanın ardından Laura’nın, karışık kasetlerinin onu zamanda geriye götürebileceğini keşfetmesi sonucu hayatının aşkını kurtarmaya çalışmasını anlatıyor.