“VAKKO’DAN YILBAŞI HEDİYESİ” – Karaköy Mono

Vakko, bir yeni yıl coşkusunu daha İstanbul’la paylaşmak için Venedik’ten bir ezgiyi İstanbul sokaklarına taşıyor. Bugüne kadar İtalya’da verdiği resitallerle bilinen piyano sanatçısı Paolo Zanarella, İstanbul’da sürprizlerle dolu bir yılbaşı konseri serisi sergileyerek yeni yıl büyüsünü yaşatacak. 

Yeni yılın habercisi Vakko, yılın en heyecanlı döneminde; görkemli temaları, sıra dışı kutlamaları, hediye seçenekleri ve etkinlikleriyle yeni yılın coşkusunu yaşatıyor. Her yıl yılbaşı etkinlikleriyle adından en şık şekilde söz ettiren, bu yıl vitrinlerinde ‘Vakko Snow Globes’’ ile yeni yılı karşılayan Vakko yine çok özel bir organizasyona ev sahipliği yapıyor: İtalyan tiyatro sanatçısı ve piyanist Paolo Zanarella Vakko sokak resitalleriyle yılın son günlerinde yılbaşını coşkusunu paylaşıyor. 

Zanarella, İstanbul’da Vakko mağazalarının önünde kurulacak sokak sahnesi ile İstanbullularla buluşacak ve yeni yıl masalını yaşatacak.

Paolo Zanarella Sokak Resitali Takvimi

26 -27 Aralık Vakko Nişantaşı

28-29-30 Aralık Vakko Suadiye 

PAOLO ZANARELLA HAKKINDA:

Klasik müziği çağdaş bir uyarlamayla günümüze taşıyan ve müziğin herkes için olduğuna inanan Paolo Zanarella, yayımlanmamış veya doğaçlama eserler aracılığıyla, izleyiciye müziğin gücünü aktarıyor. Uzun yıllar müzikallerde rol alan Zanarella, 2009 yılında tiyatroları bırakmaya ve piyano ve müziğini İtalya’nın yarısının sokaklarına ve meydanlarına getirmeye karar vermiş ve performanslarıyla tüm medyanın dikkatini çekmişti.

Farklı şehirlerde ve meydanlarda çalmaktan büyük keyif alan Paolo Zanarella, Siena, Floransa, Como, Torino, Cortona, Viterbo, Senigallia, Ferrara, Bologna, Parma, Corvara, San Martino di Castrozza, Fiera di Primiero, Montalcino, Montepulciano, Bibiena, Rimini, Ravenna gibi şehirlerde konser verdi. Sokaklarda insanlarla bütünleşmeyi ve sanatını sokağa taşımayı seven Zanarella, aynı zamanda asılı bir sistemle havada piyano çalan tek piyanist…