“JAZZ COMPANY” – Karaköy Mono

Jazz Company’de dokuzuncu sezon başlıyor

Müzik severlerin değişmeyen adresi Jazz Company

Sıcak atmosferini cazın kusursuz melodileri ile birleştiren Jazz Company, yeni sezonda yine iyi müziğin peşine düşenlerin uğrak noktası olacak. Şehrin merkezi Taksim’de Elite World İstanbul Hotel bünyesinde yer alan Jazz Company, Kasım ayı itibariyle her Cuma müzik severlere özel anlar yaşatacak.


Müzik dolu sekiz sezonu geride bırakan Jazz Company, 2 Kasım Cuma akşamı Türk cazının yaşayan efsanesi İlham Gencer ve başarılı vokal Gökçe Hilal ile yeni sezonunu açıyor.“Kültürler şarkılardan geçer” mottosuyla caza farklı bir yorum getiren Mixed Band, 9 Kasım Cuma akşamı müzik severlere renkli bir gece yaşatacak.

Kendine özgü sesini caz formundaki yorumuyla birleştiren Sevil Esen, “Müzik Kutusundan 45’likler” konseptinde geçmişin tozlu sayfalarından gelen caz melodileriyle 16 Kasım Cuma gününostalji severlerin ruhuna hitap edecek.Soul, blues, funk, pop, latin tarzlarında geniş bir repertuara sahip olan Madam, 23 Kasım Cuma akşamı Jazz Company’de sahne alacak.

Türkçe’nin yanı sıra İngilizce, İspanyolca, Rumca şarkıları da repertuarlarında bulunduran Akustik Bişeyler30 Kasım Cuma akşamı müzik severlere doyumsuz bir gece yaşatacak. Country, folk, pop, caz tarzında 60’lı yıllardan günümüze gelmiş kült şarkıların akustik olarak yorumlanacağı bu özel gecede, gitarda Cevdet Alanbay ve Emre Karabulut, vokalde Goncagül Alankaya dinleyicilerin kulaklarının pasını silecek.

Birbirinden değerli müzisyenleri ile kulağa, sıcak ortamı ile göze, menüsünde yer alan “Summertime”“Blue Moon” kokteylleri ve “Caz Yemeği” ile de damak zevkine hitap eden Jazz Company, adından sıkça söz ettirdiği “jam session”ları, sürpriz sanatçıları ve dekoruyla farklı etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Kasım ayından itibaren her Cuma 22:00-01:00 saatleri arasında canlı caz performansları, blues müzik dinletileriyle, caz severlerin ve dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerinin gözdesi olan Jazz Company için detaylı bilgiye 0212 313 83 83 numaralı telefondan veyawww.eliteworldhotels.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca biletleri www.biletix.comadresinden alabilirsiniz.

JAZZ COMPANY KASIM 2018 TAKVİMİ

2 Kasım 2018 / İlham Gencer & Gökçe Hilal

9 Kasım 2018 / Mixed Band

16 Kasım 2018 / Sevil Esen’le 45’likler

23 Kasım 2018 / Madam

30 Kasım 2018 / Akustik Bişeyler