“SPAGO” – Karaköy Mono

BEVERLY HILLS’İN ÜNLÜ ŞEFİ POP-UP TADIM MENÜSÜ İLE SPAGO ISTANBUL’DA!

Beverly Hills’in ikonik restoranı Spago by Wolfgang Puck’ın en değerli şeflerinden Tetsu Yagahi, 14-15-16 Kasım’da Spago Istanbul’a konuk oluyor. Wolfgang Puck’ın Operasyon Ortağı ve tüm dünyadaki Spago restoranlarının Genel Koordinatörü Alex Resnik’in ev sahipliğinde ilk kez deneyimlenecek “Beverly Hills Pop Up Tadım Menüsü”, 10 Aralık’a kadar Spago Istanbul’da sunulmaya devam edecek.


Beverly Hills’in kalbinde yer alan Hollywood yıldızlarının favori restoranı Spago by Wolfgang Puck’ın ünlü şefi Tetsu Yahagi’nin “Çiftlikten Masaya” felsefesi ile yerel malzemeleri modern bir konseptle yorumladığı özel tadım menüsü, Spago Istanbul’un eşsiz terasında, 14-15 ve 16 Kasım’da ilk kez tadılabilecek. Üç akşam boyunca sınırlı sayıda misafire sunulabilecek “Beverly Hills Pop Up Tadım Menüsü”, bu özel fırsatı kaçıranlar için 10 Aralık’a kadar Spago Istanbul’un akşam menüsünde yer almaya devam edecek.

Wolfgang Puck’ın Operasyon Ortağı ve tüm dünyadaki Spago restoranlarının Genel Koordinatörü Alex Resnik ev sahipliğinde tanıtılacak menüye, Spago Istanbul’un ödüllü Baş Sommelier’i Mustafa Zorluoğlu tarafından özenle seçilen şarap ve içki eşleştirmesi de dahil edilebilecek.

Gastronomi dünyasının öncülerinden biri olarak lider konumunu koruyan, mutfak sanatları, servis ve stil açısından trendleri belirleyen Spago Istanbul’un nefes kesen manzarasına karşı sunulacak “Beverly Hills Pop Up Tadım Menü”sünde, şef Tetsu Yahagi’nin kendine has teknikleriyle lokal ürünleri kullanarak hazırladığı lezzetler yer alacak. Boğaz Palamudu Tartare, Mavi Dalyan Yengeci, Akçaağaç Şuruplu Macaron, Ahtapot “a la plancha” ve Narince Tereyağında Siyah Midye gibiözel tatların öne çıktığı “Beverly Hills Pop Up Tadım Menüsü” ile Spago Istanbul, misafirlerine keyifli anlar yaşatacak. Gecenin finalinde ise konuklar, boğaz manzarası eşliğinde damaklarda unutulmaz bir lezzet bırakan Keçi Sütünden Beyaz Çikolatalı özel tatlıyı deneyimleyebilecekler.

14-15-16 Kasım’da, 18.30 ile 23.00 saatleri arasında, Tetsu Yahagi’nin sunumu ve Alex Resnik’in ev sahipliği ile ilk kez tanıtılacak özel “Beverly Hills Pop Up Tadım Menüsü”nü deneyimlemek isteyenler, Spago Istanbul’da yerlerini ayırtabilirler. Spago, Nişantaşı’nın vazgeçilmez adresi The St.Regis İstanbul’un içerisinde hizmet veriyor.